Vaak gestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen

Nee, maar de hoeveelheid bepaalt wel de druktechniek die toegepast zal worden en dus ook de prijs, die hierdoor sterk kan variëren.

 • Uw naam, volledig adres, telefoonnummer, e-mail, btw-nummer (als u er een heeft).
 • Referentie, grootte en kleur van de artikels.
 • Vectorieel bestand van uw logo’s.
 • Een beschrijving van de plaats, afmetingen en kleuren van uw bedrukkingen.

Ook gemakkelijk is ons online inschrijvingsformulier om een bestelling door te geven.

 • Wij werken vooral met COREL DRAW, ILLUSTRATOR & PHOTOSHOP.
  We aanvaarden dus alle bestanden die compatibel zijn met deze programma’s:
  CDR – AI – EPS – PDF – PSD – TIFF – PNG – JPEG.

Opgelet:

 • De teksten moeten gevectoriseerd zijn
 • Indien nodig moet u ons het gewenste lettertype voor de belettering bezorgen (bestand of naam van het lettertype)
 • De niet-vectoriële logo’s dienen een resolutie van min. 200 dpi in afdrukformaat te hebben.

Geen probleem, onze grafische dienst kan u helpen met de creatie of aanpassing van uw logo. Pas enkele dagen na ontvangst van uw bestellingen en logo’s worden de bestanden gecheckt door onze grafische dienst.

Wij ontwerpen of vectoriseren desnoods een logo.

Wij hebben niets in voorraad. Wij worden just in time aangeleverd door onze verdelers binnen de 24 tot 72 uur. In geval van een voorraadtekort brengen wij u hiervan op de hoogte zodat we samen een alternatieve oplossing kunnen zoeken.

Tegen betaling kunnen wij stalen leveren, die u ontvangt binnen 4/5 dagen. Na deze proefzending kan u ons de stalen terugsturen om ze mee te laten opnemen in uw bestelling.

Onze levertijd is ongeveer 12-15 werkdagen na ontvangst van uw volledige bestelbon en afhankelijk van de beschikbaarheid van de artikels. Hebt u een deadline in verband met een evenement, laat ons dit dan weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor iedere dringende bestelling (minder dan 8 werkdagen), factureren we een vast supplement van 25 euro plus btw.

De transportkosten worden bepaald door het volume van uw bestelling.

Voor iedere bestelling wordt een voorschot van 50 % gevraagd. Het eindsaldo betaalt u bij het ophalen van de bestelde producten.

Betalen kan via bancontact, cash of via een overschrijving.

Van zodra wij uw akkoord op onze bestelbon en uw voorschot ontvangen hebben, wordt de werkplanning gemaakt.
Wij bezorgen u een simulatie per e-mail. Na goedkeuring, wordt uw bestelling in productie gebracht.
Van zodra uw bestelling klaar is, laten wij u dit per e-mail weten.
Na betaling door u van het nog verschuldigde saldo kan u uw bestelling komen afhalen of wordt ze indien gewenst geleverd.

Als de bestelling eenmaal bevestigd werd, kan u deze niet meer wijzigen. U kan wel stuks toevoegen, maar dit kan de levertijd soms verlengen. Als u echter snel genoeg contact met ons opneemt, zullen we trachten een oplossing voor uw probleem te vinden.

Gezien het grote aanbod, de complexiteit en soms ook de onderlinge onverenigbaarheid van de technieken, artikels en inktproducten en omdat iedere bestelling zeer specifiek is, opteren wij voor een professionele, persoonlijke dienstverlening.

Ja, onder bepaalde voorwaarden qua merk, materiaal, uitvoerbaarheid enz… Neem hiervoor contact met ons op. Indien ja, dan stijgen de druktarieven wel met 20 %. U hebt er dus alle belang bij ook uw textiel bij DigiStef te bestellen.

Houd u aan de wasvoorschriften op het etiket van het textiel. Het veiligst is een wasmiddel voor delicate was te gebruiken en de kleding binnenstebuiten te strijken.

Voor alle veiligheid strijkt u uw kleding altijd langs de binnenkant. Om te voorkomen dat uw nieuwe katoenen kleding krimpt, laat u ze 12 uur weken in koud water met een kleine hand zout vóór de 1ste wasbeurt.

Om de kleuren van de kleding mooi te houden voegt u wat zout toe aan het waswater en wast u de kleding binnenstebuiten. Zo zullen de kleuren van uw kleding intact blijven.