Een website aan een vaste prijs

Webdesigner DigiStef ontwerpt een volledige website naar wens.

All-in Pakket

Alles wat nodig is voor een standaard website zit in een jaarlijkse vaste prijs.

Aanpassingen

De mogelijkheid om gemakkelijk zelf je website online aan te passen.

Responsive

Zichtbaar op alle soorten schermen.
Computers, tablets, smartphones.

Snelle aflevering

Zodra wij alle nodige info hebben voor je website, kan deze binnen 1 tot 4 weken klaar zijn.

Klare taal

Heldere bewoording, duidelijke afspraken en strak budget. Geen verborgen of onaangename kosten.

De prijs

Nergens anders vind je onze diensten aan deze prijzen!

Lease een website ipv een dure aankoop

Volledig naar wens gepersonaliseerd

Om het jou gemakkelijk te maken zorgen wij voor al het nodige. Het registreren van een domeinnaam, de hosting regelen, emailadressen instellen … Ook de administratie en kosten voor dit alles nemen wij voor onze rekening zolang je de website blijft leasen.

Mini-Site

Een standaard website waar wij de gewenste info over je zaak mooi weergeven in de stijl naar wens.

Website

Een op maat ontworpen website waar wij de gewenste info over je zaak mooi weergeven op een naar wens gestructureerde manier.

Webcataloog

Dit is technisch gezien hetzelfde als een webshop, alleen worden de producten enkel weergegeven en niet online gekocht. De producten worden gecategoriseerd aangeboden.

Webshop

Een standaard webshop waar je producten gecategoriseerd weergeeft, online kan bestellen en/of betalen.

Hoe kan DigiStef dit betaalbaar aanbieden?

We gaan het ontwerpen van een website niet opnieuw uitvinden.

Wij maken gebruik van het gratis CMS (Content Management System) platform WordPress. Dit systeem is ontwikkeld door vrijwilligers van over de hele wereld. Maandelijks komen hiervan updates vrij waardoor het systeem steeds mee is met de laatste technologieën die op het web te vinden zijn.

Je kan met dit platform ook zelf een simpele website ontwerpen. Als je enkele dagen de tijd neemt om dit aan te leren, heb je ons zelfs niet nodig. Het is vrij gemakkelijk om met WordPress te werken, maar het vergt wel de kennis om dit op te stellen, de hosting en database te voorzien en dergelijke.

Bij het ontwerpen van een website werken wij ook met professionele, betaalde plugins die van een simpele website een volledig naar wens uitgebreide website maakt.

Hosting en domeinnaam

Naast een CMS platform heb je ook een hosting en domeinnaam nodig om een website te ontwerpen. Hosting en domeinnamen kosten jaarlijks een pak geld. Omdat wij reeds zoveel websites ontworpen hebben en dus ook in grote aantallen hosting en domeinnamen afnemen, kan dit aan een heel voordelig tarief waar onze klanten mee van genieten.

Waarom is het elders niet beter?

Bij DigiStef lease je een gepersonaliseerde website.

Bij de meeste bedrijven of webdesigners

Betaal je veel voor weinig service.

De Prijs

De prijzen voor het ontwerpen van een website start gemiddeld rond de duizend euro tot zelfs enkele duizenden euro’s wanneer je een al iets grotere website wenst.

Wijzigingen

Wijzigingen aan je website kosten vaak een pak geld als je het niet zelf zal of kan doen.

Administratie & Kosten

De jaren nadien sta jij zelf in voor de administratie en kosten van de hosting, domeinnaam, email accounts en dergelijke.

GEEN Security Updates

Websites die je zelf online kan aanpassen worden heel vaak aangevallen door spam systemen die je website offline proberen te krijgen of deze willen besmetten met virussen.

Backup

Een Backup van de website wordt niet standaard en/of gratis aangeboden. Stel dat er ooit iets fout gaat, dan ben je alles kwijt en kan je opnieuw beginnen.

Kortom, Nadat je website klaar is en veel geld hebt betaald, krijg je weinig of geen service en sta je nadien zelf in voor de opvolging en kosten ervan.

Bij DigiStef

Bij DigiStef denken we anders en willen we een goede service bieden aan betaalbare prijzen. Wij willen de kleine zelfstandigen en KMO’s ook de kans geven om een professionele en betaalbare website aan te bieden.

Onze pakketten bieden dit allemaal standaard!

Wij hebben enkele pakketten ontworpen waar alle nodige kosten en administratie inzitten.

Het enige wat jij moet doen is ons vertellen hoe jij je website wilt hebben, ons de nodige info bezorgen en wij zorgen voor de rest.