Uw voertuig beletteren is de beste reclame

Iedereen die jou op straat ziet weet wat je te bieden hebt
Snijletters

De goedkoopste en simpelste weg naar een rijdende autobelettering is door het gebruik van witte of gekleurde folie die word uitgesneden om zo losse letters of tekeningen te bekomen.

Full color prints

Wens je net iets meer dan enkel kleefletters, dan kunnen we ook in full color printen, uitsnijden en plakken. Standaard voorzien wij een laminaat op elke geprinte autobelettering om uw reclame kras en weerbestendig te maken.

Ook een combinatie van gesneden letters met digitale prints is mogelijk. Wij ontwerpen uw autobelettering zodat dit één geheel vormt !

Carwrapping

Een andere mogelijkheid is de full carwap, dit is het inpakken van je auto met een folie zodat hij volledig bekleefd is met je reclame. Bij de verkoop van je wagen kan hij probleemloos terug uitgepakt worden en is de lak nog zo goed als nieuw.

Belettering in 1 kleur

50 €

Een belettering in 1 kleur voor bijvoorbeeld de achterruit van je wagen, heb je al voor 50 euro. Inclusief plaatsing ontwerp en plaatsing.

Voor 1 kleur belettering rekenen we 50 euro aan per lopende meter (op 55 cm).
Wens je dus ook de zijkant of andere delen van je voertuig te laten beletteren, dan kan je dit vrij gemakkelijk zelf berekenen.

Prijzen zijn excl. BTW

Belettering in 2 kleuren

75 €

Het plaatsen van een logo of tekst in 2 kleuren heb je al voor 75 euro. Ontwerp en plaatsing inbegrepen.

Ook hier rekenen we per lopende meter (op 55 cm).

Prijzen excl. BTW

Full Color & Car Wrapping

Wens je full color prints op je wagen of je volledige wagen laten wrappen?
Bezorg ons dan alle nodige gegevens en wij berekenen een ontwerp op maat.